Tabletcafé in de bibliotheek. 28 februari

Iedere 2e en 4e dinsdagavond van de maand. In samenwerking met  SeniorWeb.

Tabletcafé in de bibliotheek
Veel mensen hebben tegenwoordig een tablet: een iPad, een tablet van Samsung of een ander merk dat onder Android draait of een e-reader enz
Toch roept het gebruik van die tablets nog heel wat vragen op.

Speciaal voor die mensen met vragen gaat Bibliotheek Hoogeveen weer verder met het Tabletcafé. Van september t/m mei op iedere tweede en vierde dinsdagavond van de maand kunt u tussen 19.00 en 20.00 uur terecht in het leescafé waar een medewerker van de bieb en een medewerker van SeniorWeb u wegwijs zullen maken.

Mensen die een tablet hebben of die er een willen aanschaffen, kunnen naar het café komen om informatie te ontvangen en hulp te krijgen bij allerlei vragen zoals het installeren van apps, het binnenhalen van e-books (elektronisch boek) of het koppelen van e-mailadressen.

Ook kunt er informatie krijgen over de e-books die de bibliotheekleden kunnen lenen.Het Tabletcafé is voor iedereen, voor jong en oud, voor leden en niet-leden van de bibliotheek.

De toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.

Data september t/m mei 2017 (dinsdagavond: 19.00-20.00 uur):
(geen Tabletcafé op 27-12);
28-2, 14-3, 28-3, 11-4, 25-4, 9-5, 23-5-2017

Het café wordt weliswaar georganiseerd in samenwerking met SeniorWeb:
maar is voor alle leeftijden bedoeld.SeniorWeb verzorgt ook maandelijks een inloopspreekuur voor de computergebruiker:
iedere eerste donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur (september t/m juni).

Volledige agenda Bibliotheek Hoogeveen
Activiteiten Bibliotheek Hoogeveen