Cursisten Studio Redzji exposeren in Bibliotheek Hoogeveen. T/m 29 april

De cursisten van Studio Redzji uit Hollandscheveld exposeren in Bibliotheek Hoogeveen.

De schilder-cursisten van Studio Redzji uit Hollandscheveld exposeren van 28 maart tot en met 29 april 2017 in Bibliotheek Hoogeveen.

Een groep van twaalf hobbyschilders toont zo'n 25 schilderijen. Enkele van hen zijn pas een paar maanden bezig met schilderen, anderen schilderen al meerdere jaren. Maar alle werken laten zien dat er met enthousiasme en passie aan ieder schilderij gewerkt is. De keuze van onderwerpen is breed, er zijn schilderijen van zowel landschappen, zeegezichten, bloemen, dieren als portretten te zien.

Wekelijks komt de groep schilders en schilderessen op woensdag bijeen in de studio in Hollandscheveld om er een aantal uren vol overgave, met waar nodig ondersteuning van instructeur Reginald Coe, te schilderen aan hun eigen gekozen onderwerp. Naast schilderen is er ook altijd tijd om gezellig aan de koffietafel te discussiƫren, over van alles en nog wat, maar ook over kunst en het uitwisselen van ervaringen met schildermaterialen.

Te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek
De expositie is te zien van 28 maart t/m 29 april 2017. De toegang is gratis.
Iedereen is welkom op de opening op vrijdagavond 31 maart a.s. van 18.30 tot 20.00 uur.

Locatie:
Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27 Hoogeveen.

Volledige agenda Bibliotheek Hoogeveen
Activiteiten Bibliotheek Hoogeveen