App-tour en Digimarkt

26 oktober 2021, van 10:30 tot 16:30

Ben je lid van de Bibliotheek, maar heb je nog nooit e-books of luisterboeken geleend? Heb je de online Bibliotheek-app gedownload en heb je nog praktische vragen hierover? Of wil meer weten over onze computercursussen en die van SeniorWeb? Kom dan langs op 26 oktober!

Hulp bij digitaal lezen

Bibliotheekleden hebben naast de mooie boekencollectie in de Bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Je kunt de e-books en luisterboeken makkelijk lenen, lezen en luisteren in de online Bibliotheek-app.

We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze app te ontdekken. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 oktober bij Bibliotheek Hoogeveen een app-tour en Digimarkt!

Deze dag staat in de bibliotheek een mooie, nieuwe lees- en luisterspot opgesteld. Professionals van de Bibliotheek zijn aanwezig om geïnteresseerden wegwijs te maken en vragen te beantwoorden. In de app laten we je de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien, waar je met je bibliotheekabonnement óók toegang toe hebt.

Digimarkt

Ook laten we je deze dag zien welke cursussen en workshops de Bibliotheek allemaal organiseert op digitaal gebied, o.a. Klik & Tik, DigiVitaler en internetworkshops. Extra leuk: ook SeniorWeb is aanwezig en informeert je over hun cursusaanbod.

Wil je beter leren werken met de computer of heb je tips nodig? Loop gewoon binnen!

Gratis

De toegang is gratis! Ook niet-leden zijn van harte welkom!

Tip: breng je telefoon of tablet en je bibliotheekpas mee en je kunt direct daarna gaan lezen en/of luisteren.

Korting voor nieuwe leden!

Ken je iemand die lid wil worden van de Bibliotheek? We hebben een mooie actie: nieuwe leden krijgen deze dag 40% korting op een jaarabonnement!