DigiVitaler: Videoconsult bij de huisarts

19 oktober 2021, van 14:30 tot 16:00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zelf je gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de Bibliotheek.

Als je je dokter wilt zien en spreken, maak je telefonisch een afspraak. Op de dag van de afspraak zorg je ervoor dat je op tijd in de wachtkamer zit. De dokter haalt je daar dan op voor het consult. Je kunt ook een afspraak maken voor een videoconsult. Dan ‘beeldbel’ je met de dokter. Je hoeft het huis dan niet uit.

Benieuwd naar wat een videoconsult is en hoe je daar gebruik van kunt maken? Dan is deze DigiVitaler in de bibliotheek echt iets voor jou! 

Wat leren we bij DigiVitaler

Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig want het kost
minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het
zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

De Bibliotheek kan je hierbij helpen. Tijdens de workshop DigiVitaler geven we uitleg over een bepaalde vorm van digitale zorg en oefenen we hiermee. 

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de Bibliotheek!

Wil je meedoen of meer informatie? Bel dan met 0528-268131 of meld je via de button.