Hoogeveen gekiekt

20 februari 2022, van 13:30 tot 15:30

Kom langs bij onze fotokijkdagen en stap terug in de tijd. Vijf zondagmiddagen in het winterseizoen '21/'22 ben je van harte welkom bij onze fotokijkdagen 'Hoogeveen gekiekt'.

Het centrum van Hoogeveen

Elke keer is er een ander thema, met foto's van Hoogeveen en de buitendorpen. Onze vrijwilligers zijn aanwezig om uitleg te geven en gezellig over 'vrogger' te praten.

Het onderwerp van zondag 20 februari is Het centrum van Hoogeveen. Met o.a. foto's van de Grote Kerkstraat, Van Echtenstraat en de Bentinckslaan.

Deze straten zijn in de afgelopen 100 jaar erg veranderd. In een PowerPoint-presentatie laten we je zien hoe het vroeger was in tegenstelling met nu.

Maar wanneer je even rustig zelf wilt snuffelen: de fotoboeken van de Verhalenwerf liggen weer klaar. Heb je zelf nog leuke foto's, of heb je een verhaal te vertellen, neem die dan mee!

Het laatste Coronanieuws is dat de horeca weer open mag, dat betekent dat de koffie/chocomelk-automaat weer beschikbaar is. Hou er wel rekening mee dat je niet mag drinken in de nabijheid van de fotoboeken. 

Gratis toegang!

Er is vrije inloop, schuif gerust even aan. Je bent van harte welkom tussen 13.30 uur en 15.30 uur.