Internetworkshop Bellen en WhatsAppen met de Iphone

8 januari 2024, van 10:15 tot 12:15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een iPhone heeft. In feite is een iPhone en kleine iPad met de extra mogelijkheid dat je ermee kunt bellen. In de workshop worden de onderwerpen behandeld die specifiek zijn voor de iPhone of waar deze geschikt voor is. Denk aan het gebruik van de telefoon, onderhoud en gebruik van de contacten en WhatsAppen en/of Facetimen. De iPhone wordt ook veel gebruikt voor fotograferen en is daar beter geschikt voor dan een iPad.   

We behandelen  o.a. de volgende onderwerpen:  

  • Bellen en sms’en  
  • Contacten op de smartphone 
  • WhatsAppen  

Workshops in samenwerking met SeniorWeb

In de internetworkshops behandelen we specifieke onderwerpen zoals een route plannen in Google Maps, werken met je telefoon of een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Kijk eens bij Klik & Tik, de gratis computercursus voor beginners. 

Wil je je aanmelden? Bel dan met tel. 0528-268131, kom langs in de Bibliotheek of klik op onderstaande oranje button.

Aanmelden