Internetworkshop Online bankieren

13 oktober 2022, van 10:15 tot 11:45

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder.

In samenwerking met SNS Hoogeveen organiseren we op 13 oktober een workshop over veilig internetbankieren. Tijdens de workshop laten we zien waar je op moet letten tijdens het internetbankieren. Met voorbeelden uit alledaagse bankzaken nemen we je mee in de wereld van internetcriminaliteit/fraude
en het herkennen hiervan. Als je klant bent bij een andere bank, ben je uiteraard ook van harte welkom.

In verband met privacy werken we in een oefen omgeving en niet op je eigen telefoon. 

Wat leer je iedere maand bij de internetworkshops?

In de maandelijkse internetworkshops behandelen wij specifieke onderwerpen, zoals een mappenstructuur, online internetbankieren of bijvoorbeeld veiligheid op internet.

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Kijk eens bij Klik & Tik, de gratis computercursus voor beginners. 

Wil je je aanmelden? Bel dan met tel. 0528-268131, stuur een mail naar basisvaardigheden@bibliotheekhoogeveen.nl of meld je aan met onderstaande button.

Ik meld me aan