Internetworkshop Online (kerst)kaarten maken

11 december 2023, van 10:15 tot 12:15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder.

De feestdagen komen eraan. De tijd van kaartjes en goede wensen. In deze workshop gaan we je leren hoe je je eigen kaart kunt maken. We nemen eerst een kijkje bij de verschillende webshops en gaan dan zelf aan de slag met het opmaken van je eigen kaart. Er is namelijk heel veel mogelijk. Aan jou de keuze. Wordt het een bestaande kaart die je personaliseert of ga je aan de slag met een blanco kaart waar je eigen foto's, tekst en figuren aan toevoegt?

Wat is nu leuker dan een zelfgemaakte (kerst)kaart?  

Workshops in samenwerking met SeniorWeb

In de internetworkshops behandelen we specifieke onderwerpen zoals een route plannen in Google Maps, werken met je telefoon of een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Kijk eens bij Klik & Tik, de gratis computercursus voor beginners. 

Wil je je aanmelden? Bel dan met tel. 0528-268131, kom langs in de Bibliotheek of klik op onderstaande oranje button.

Aanmelden