Workshop Update, beveiliging en privacy van Windows

5 juni 2023, van 10:15 tot 11:45

Hoe houd je Windows veilig en privé?

Er zijn partijen die uit zijn op je persoonlijke gegevens of op gegevens op je computer. Er zijn goede manieren om dit moeilijk te maken voor  de nieuwsgierige buitenstaander. De instellingen van Windows zelf zijn van belang, maar een programma dat waakt over de informatie die via internet binnen wil komen is van essentieel belang. Zeker niet minder belangrijk is het up-to-date houden van Windows zelf en de programma’s die contact hebben met internet. Als laatste, maar niet het minst belangrijk, is het eigen gedrag van jou, de gebruiker.

Workshops in samenwerking met SeniorWeb

In de maandelijkse workshops behandelen wij specifieke onderwerpen, zoals een route plannen in Google Maps, werken met de telefoon, veilig updaten of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Aanmelden

Meedoen aan de workshop is gratis, meld je wel van te voren aan. Je hoeft geen Bibliotheeklid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de Bibliotheek!

Wil je meedoen of meer informatie? Bel dan met 0528-268131, stuur een mail naar basisvaardigheden@bibliotheekhoogeveen.nl of meld je aan via onderstaande button.

Ik meld me aan