Letter voor Letter. René Karst in concert. 19 januari

Een feestelijke avond met  Nederlandse toppers. In het programmaboekje lees je de teksten mee.

Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse hits en daarbij laten ze zien hoe leuk het is om met taal bezig te zijn. Reserveer nu je gratis kaart om erbij te zijn!

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen en altijd zijn ze heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Ontdek ook hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. René Karst en Carola Smit wijzen je hierin de weg.

René Karst is bekend van zijn grote hits zoals “Vlinder” en “Supergavetijd”. Carola Smit en haar muzikant Dick Plat kennen we nog van de tientallen jaren dat ze hit na hit scoorden met BZN. In dit bijzondere concert laten René en Carola zich van een andere kant zien. Ze brengen de mooiste, meest bijzondere Nederlandstalige liedjes en zingen daarbij de sterren van de hemel. René begeleidt zichzelf zingend op gitaar, Dick Plat speelt gitaar en piano, en Carola brengt je met haar prachtige stem in vervoering.

Tijdens het ‘letter voor letter’ concert geniet je van de liedjes, hoor je de bijzondere teksten en luister je naar de mooiste muziek. In het programmaboekje lees je de teksten mee. Als dat misschien wat lastig is -en dat komt vaker voor dan je verwacht- dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt. Zodat je altijd uit volle borst mee kunt zingen met je favoriete artiest.

Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters in Drenthe.
Reserveer nu je gratis kaart: bestel snel

Plaats en tijd
Theater De Tamboer, Hoofdstraat 17
Vrijdag 19 januanri 2018: 20.15 uur (Tamboerzaal)