Genealogisch inloopspreekuur. 10 februari

Kent u het tv-programma "Verborgen verleden"? Ook op zoek naar het verhaal van uw voorouders? Kom naar het genealogisch inloopspreekuur

Verborgen verleden

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.
De voorouders die zij in hun stamboom tegenkomen, hebben allemaal een eigen verhaal dat ook iets vertelt over de persoonlijkheid van de hoofdpersonen zelf.

Geïnspireerd door "Verborgen verleden"? Kom naar het genealogisch inloopspreekuur

Bent u geïnspireerd door dit tv-programma en wilt u ook op zoek naar het verhaal van uw voorouders?
Kom dan naar het genealogisch inloopspreekuur in Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf.
De familie Pol helpt u graag op gang.

Zij maken geen stamboom voor u, maar zij helpen u op weg bij het begin en laten zien hoe u kunt zoeken in de diverse websites naar uw voorouders.
Is uw eigen onderzoek vastgelopen? Samen met u kijken zij of er een opening gevangen kan worden.

Het inloopspreekuur wordt georganiseerd door Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf en door de Nederlandse Genealogische Vereniging (NVA) - afdeling Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Data 2018: tweede zaterdag van de maand

10 februari, 10 maart,  14 april en 12 mei: 13.30-15.30 uur