Door Yvo van Marle

Kunst en Natuur, een gelukkig huwelijk?

Met het volgende citaat geeft Yvo van Marle, eigenaar van Beelden in Gees, eigenlijk al een antwoord op deze vraag:

Veel mensen zeggen dat de natuur eigenlijk de grootste kunstenaar is die er op de wereld bestaat en als je naar de planten en de bomen kijkt dan kun je dat ook blijven denken. Maar er zijn ook heel veel kunstenaars die dat benaderen. Door die twee met elkaar te confronteren en elkaar te laten versterken maakt dit Beelden in Gees een prachtige tuin”.

Maar er is natuurlijk meer te vertellen over deze unieke beeldentuin, waar harmonie en rust samengaan met de spanning van bijzondere beelden, bomen en planten.

Beelden in Gees (Youtube)

Bordje Cultuur is een activiteit van Bibliotheek Hoogeveen i.s.m. De Tamboer

Iedere tweede zondagmiddag van de maand (september 2018  t/m maart 2019, van 13.00 tot 15.00 uur) is er onder het genot van een lunch en een drankje een culturele activiteit .
De Bordjes vinden meestal plaats in Bibliotheek Hoogeveen en soms in De Tamboer of in Vue

Prijs, tijd en locatie

€ 18,50.
Online reserveren