Iedere 2e en 4e dinsdagavond van de maand. In samenwerking met  SeniorWeb.

Het gebruik van tablets roept vragen op

Veel mensen hebben tegenwoordig een tablet: een iPad, een tablet van Samsung of een ander merk dat onder Android draait of een e-reader enz
Toch roept het gebruik van die tablets nog heel wat vragen op.
Speciaal voor die mensen met vragen organiseert Bibliotheek Hoogeveen het Tabletcafé.

Tabletcafé in de bibliotheek

Van september t/m mei op iedere tweede en vierde dinsdagavond van de maand kunt u tussen 19.00 en 20.00 uur terecht in het leescafé.
Een medewerker van de bieb en een medewerker van SeniorWeb zullen u er wegwijs maken.

Het installeren van apps, het binnenhalen van e-books en het koppelen van mailadressen

Mensen die een tablet hebben of die er een willen aanschaffen, kunnen naar het café komen om informatie te ontvangen en hulp te krijgen bij allerlei vragen:
zoals het installeren van apps,
het binnenhalen van e-books (elektronisch boek)
of het koppelen van e-mailadressen.

Ook kunt er informatie krijgen over de e-books die de bibliotheekleden kunnen lenen.
Het Tabletcafé is voor iedereen, voor jong en oud, voor leden en niet-leden van de bibliotheek.

De toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.

Data t/m mei 2019 (dinsdagavond: 19.00-20.00 uur)

14 en 28 mei 2019

tabletcafe mi site

Volledige agenda Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf