Van 6 t/m 23 december in onze bibliotheek

Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met daarin een kerstgedachte in de Joris’ Kerstboom.

Wie zet jij in het licht?

De Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een dierbaar persoon en hun verhaal te delen.
Joris’ Kerstboom is de plek waar je een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren.
We bieden alle bezoekers van de Bibliotheek de gelegenheid een speciale boodschap in Joris’ Kerstboom te hangen. Wie zet jij in het licht?

Hoe het werkt

Naast de kerstboom in onze vestiging staat een tafel met kerstballen. Deze kun je vullen met jouw persoonlijke boodschap.
Schrijf een mooie boodschap, maak een tekening of plak een foto, en hang de kerstbal aan het lintje in Joris’ Kerstboom. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom!
Bekijk de uitzending op zondag 23 december om 21.10 uur op NPO 2.

Volledige agenda Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf

De agenda wordt regelmatig bijgewerkt