Het Huus van de Taol presenteert

Gastheer Jan Germs, zangeres Annemiek Goelema  en een quiz, waarbij u mooie prijzen kuntwinnen

Christmas Tea

Het Huus van de Taol verzorgt het programma voor de Christmas Tea, waarbij Jan Germs als gastheer optreedt.
Annemiek Goelema zingt prachtig en dat doet ze in De Tamboer passend bij de tijd van het jaar en zowel in de streektaal als in het Nederlands.
Jan Germs leest verhalen voor in zijn moedertaal en dat is het dialect van Odoorn, dat voor iedereen goed te verstaan is.
Ook wordt er deze middag een quiz gespeeld, waarbij u mooie prijzen kunt winnen.
Oftewel: het belooft een mooie, afwisselende en zeker sfeervolle middag te worden.

Waar en wanneer?

Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17
Woensdag 19 december: 14.00 uur

€ 15,- entree (inclusief drankjes en hapjes)