In de hele wereld worden vandaag verhalen verteld

In Bibliotheek Hoogeveen een afwisselend programma met mythen en sagen van vroeger en nu

Wereldverteldag

De dag waarop ieder jaar en overal in de wereld de hele dag door verhalen worden verteld. Dit jaar zijn dat vooral mythen en sagen en heldenverhalen.
In Hoogeveen in de Bibliotheek verzorgen Loek Boer en Hanneke Landa een afwisselend programma met mythen en sagen van vroeger en nu.

Loek Boer en Hanneke Landa

Loek Boer is verhalenverteller van beroep en woont sinds enkele jaren in Hoogeveen.
Hanneke Landa is harpiste. Zij studeerde bij Phia Berghout (Concertgebouworkest) en speelde achtereenvolgens in het Gelders Orkest, Opera Forum en het Frysk Orkest.

Prijs, tijd en locatie

De toegang is gratis. Het is werl verstandig een gratis kaartje te bestellen.
Bestel kaarten
Toegangsbewijzen zijn ook verkrijgbaar bij De Tamboer en binnenkort bij Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf

Woensdag 20 maart: 19.30 uur
Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf, Willemskade 27