Het Mooie Kinderboekenfestival komt naar Hoogeveen!

Na twee uitverkochte edities in Amsterdam, komt het Mooie Kinderboekenfestival op 23 juni 2019 naar Hoogeveen.

Bont festival voor jong en oud

Tijdens dit bonte festival kunnen kinderen van 4 t/10 jaar zich onderdompelen in de werelden uit achttien verschillende mooie kinderboeken. De kinderen, maar ook ouders en leerkrachten: iedereen kan op ontdekkingsreis langs achttien kinderboeken door alle hoeken, zalen en gangen van de Tamboer, zowel binnen als buiten. De boeken roepen grappige, interessante of geheimzinnige werelden op....

Organisatie

Het Mooie Kinderboekenfestival wordt georganiseerd door Stichting Kleine Lettertjes in coproductie met Paradiso (Amsterdam), De Verkadefabriek (Den Bosch), de Bibliotheek Hoogeveen en mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds, het VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 21, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stadsdeel Noord, Gemeente Den Bosch en Gemeente Hoogeveen. Het festivalbeeld werd ontworpen door illustrator Noëlle Smit.

Entree

Toegangskaarten: € 8,50.Kaarten bestel je hier of bij de balie van de Bibliotheek en De Tamboer.

Zondag 23 juni, 11.00 uur

De Tamboer, Hoofdstraat 17