Verhalen en tips

Luister naar de natuurverhalen van Jan Wolkers en krijg tips over duurzaam tuinieren.

Duurzaam tuinieren

Rosa van Werven van het duurzame platform NL-Greenlabel geeft advies over duurzaam tuinieren. Wat is duurzaam tuinieren eigenlijk? Hoe blijft je tuin gezond en hoe kun je duurzaam omgaan met natuurlijke grondstoffen? Rosa weet er alles over.

Ook wordt er voorgelezen uit de natuurverhalen van Jan Wolkers. Jan Wolkers was naast schrijver tevens een groot natuurmens: de natuur was voor hem een bron van bewondering en inspiratie.

Gratis toegang

De toegang is gratis. Wel graag vooraf aanmelden bij Anke de Jong, a.de.jong@bibliotheekhoogeveen.nl o.v.v. Nederland Leest - 31 oktober.
Datum: 31 oktober, van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf, Willemskade 27

Nederland Leest 2019

Bibliotheken door het hele land staan in het teken van Jan Wolkers en Duurzaamheid  in november 2019. Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei. De bundel is samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd, als ongepubliceerd werk van Jan Wolkers.