Heb je of werk je (met) jonge kinderen?

Kom naar de gratis inspiratieavond!

Uitgebreide informatie over de digitale wereld van jonge kinderen

Jonge kinderen vinden razendsnel hun weg in deze wereld vol media. Ze kijken hun favoriete kindertelevisie en bladeren door boekjes. Ze swipen vliegensvlug naar filmpjes op YouTube en spelen graag spelletjes op de tablet. Als ouder of opvoeder wil je je kind hierbij begeleiden. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Heb je kinderen van o tot 6 jaar? Of werk je voor je beroep met jonge kinderen? Dan is deze inspiratieavond iets voor jou! Je krijgt uitgebreide informatie over de digitale wereld van (je) kinderen en over de manier waarop je hier mee om kunt gaan.

Gratis toegang

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom. De toegang is gratis! 

Omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we je om door te geven met hoeveel personen je komt. Let op: je hoeft je niet vooraf aan te melden als je dat liever niet wilt. Wil je dat wel? Klik dan:

hier

Media Ukkie Dagen 2020

De Media Ukkie Dagen van vrijdag 27 maart tot en met vrijdag 3 april 2020 staan in het teken van het thema ‘Boek, site, app: samen spelen op het web’. Ga samen met jouw baby, peuter of dreumes op ontdekkingsreis en verken de mogelijkheden van media.

media ukkie