Teletrotters & temponauten: uit welke tijd kom jij?

Ga op expeditie door de geschiedenis en ontdek waar jij je thuis voelt!

Met het doe-boekje gaan kinderen van 8 tot en met 12 jaar op expeditie door de tijd. Ze maken kennis met de leukste kinderboeken over geschiedenis en met de mogelijkheden van de bibliotheek. Ook is er een spannende stickerspeurtocht bij het boek 'Hadden de Grieken al raketten' van Govert Schilling. Ga aan de slag met een opdrachtvel vragen rondom leuke weetjes over techniek door de eeuwen heen.

Kinderboekenweek 2020

Tijdens de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd. Breng geschiedenis tot leven en ontdek werelden van vroeger. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Wanneer?

30 september. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Je kunt je inschrijven voor de volgende tijdsblokken:

Maximaal 30 kinderen per tijdsblok.

Waar?

Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

kinderboekenweek poster