Bibliotheek Hoogeveen zoekt per direct een medewerker marketing voor 20–24 uur per week.

Als medewerker marketing stel je het strategisch marketingbeleid op en zorg je voor de uitvoering daarvan. Je adviseert medewerkers bij het positioneren van de Bibliotheek en het in de markt zetten van producten en diensten. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de marketing-communicatie.

Interesse in e-books lezen op je tablet, computer of eReader?

Kom dan naar het gratis E-book Café!

Eindtijd: 16:00

Kunstmarkt op zaterdagmiddag 8 september

U!Tdagend 2018 biedt op zaterdag 8 september van 13.00 tot 17.00 uur ook een podium voor de beeldende kunsten..

Het zomercadeutje van de Bibliotheek