De bibliotheken zijn weer open met aangepaste service. Klik hier voor de actuele informatie.

Via de computer kun je steeds meer regelen. Handig, maar lastig als je er weinig of geen ervaring mee hebt. Met de cursus Klik & Tik kun je in je eigen tempo en stapsgewijs gaan werken met de computer en internet.

Locatie: Doorlopend aanbod in de bibliotheken Norg, Peize en Roden
Toegang: Deelname is gratis

Elke dinsdagochtend kan je creatief aan de slag in Bibliotheek Norg bij het creatieve Atelier. Het is een inloopochtend voor iedereen die graag creatief bezig is met naald en draad, potlood of verf, schaar en lijm of pen en papier.

De opzet van het Atelier is: samen creatief bezig zijn. Er is geen professionele begeleiding bij het Atelier, want het is geen cursus. In principe is iedereen welkom, mits het een ‘schone’ techniek is en je het aan tafel kunt doen.

Toegang is gratis inclusief een koffie of thee. Opgave vooraf is niet nodig: als je zin hebt, kom je gezellig langs. Tot ziens in de bibliotheek!

Begintijd: 10.00 uur
Eindtijd: 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Norg
Toegang: Gratis

Elke maandag in de bibliotheek in Roden kunt u terecht met al uw vragen over uw Tablet, Laptop of E-reader. Een medewerker geeft duidelijke uitleg, advies en tips voor een beter gebruik van de apparatuur en/of de mogelijkheden, die de sociale media bieden en geeft hij op verzoek informatie over de digitale producten van de bibliotheek. Deze gratis bibliotheekdienst biedt een kans om meer kennis en vaardigheid op te doen in het gebruik van digitale middelen of om lastige grote of kleine problemen op te lossen, die een plezierig gebruik in de weg staan.

 Neem je laptop, iPad of e-reader mee!

 

Begintijd: 14:30
Eindtijd: 16:30
Locatie: Roden
Toegang: Gratis

Deel deze pagina