Externe vacature Publieksconsulent

Wegens vertrek van een van de consulenten zijn wij op zoek naar een enthousiaste publieksconsulent.

Spoor van verhalen

De Verhalenwerf start met een mooi, nieuw project: Spoor van verhalen. Help je mee?

Audities Scrooge

Het Hartje Winter Festival Hoogeveen gaat een nieuwe uitdaging aan met een eerste eigen productie: Scrooge, naar het bekende kerstverhaal van Charles Dickens.

Bibliotheek Hoogeveen is op zoek naar een freelance medewerker facilitair management!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je als zzp-er of bijvoorbeeld naast je studie Facility Management veel praktische ervaring op kunt doen? Wij bieden je deze kans!

Bibliotheek Hoogeveen is op zoek naar een zzp-er/freelancer die op operationeel niveau onze strategisch- en senioradviseur kan ondersteunen op het gebied van facilitair management.

Takenpakket:
• Beheer van de verzekeringsportefeuille;
• Ondersteuning strategische Inkoop;
• Begeleiden energiebeheer en energiebesparing;
• Servicemanagement van de ICT-contracten;
• Implementatie en beheer van het contractmanagementsysteem;
• Implementatie en beheer van het archiefsysteem;
• Uitvoerende AVG taken.

Tijdbesteding: een dagdeel tot een dag per week, de invulling hiervan is in overleg te bepalen.

Periode: een half jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Interesse of meer informatie? Mail naar m.hensen@bibliotheekhoogeveen.nl

Lees voor