Bibliotheek in de zomer

De bibliotheek is de hele zomer geopend behalve op maandag 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus

De vakantieBieb is geopend voor jeugd!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb is nu open met e-books voor jeugd en volwassenen erbij. Kijk op www.vakantiebieb.nl voor meer informatie. Veel leesplezier!

Een lezing en een proeverij!

Op zondagmiddag 4 augustus organiseert Bibliotheek Hoogeveen een zomers Bordje Cultuur.

Locatie: Jonge Beer Brouwers, Fabrieksweg 14. Zondag 4 augustus

Opening vaste tentoonstelling op vrijdagmorgen 24 mei

De officiële opening werd verricht door commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en wethouder Erik Giethoorn, samen met vrijwilligers van de Verhalenwerf

Locatie: Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf. Tijdens openingsuren. Gratis toegang