Kunstmarkt op zaterdagmiddag 8 september

U!Tdagend 2018 biedt op zaterdag 8 september van 13.00 tot 17.00 uur ook een podium voor de beeldende kunsten..

Dit jaar aan de Hoofdstraat

Kunstenaars die hun werk willen tonen en/of willen demonstreren hoe hun werk tot stand komt, kunnen zich aanmelden voor een kraam op de Kunstmarkt.
Die is dit jaar gesitueerd aan de Hoofdstraat, tussen Theater De Tamboer en museum Huize Venendal.
In Huize Venendaal is dan ook de presentatie van de kunstenaars van Kunstroute Hoogeveen.

Hoe aanmelden?

Aanmelden voor de kunstmarkt kan tot 15 augustus 2018 via het aanmeldformulier

Gratis

U!Tdagend -het bruisende openingsfestival- brengt elk jaar duizenden bezoekers op de been.
Alle voorstellingen en activiteiten, van zowel professionals als amateurs, zijn gratis toegankelijk.

Organisatie

U!TdagenD wordt georganiseerd door Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Het Podium, Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf en Scala Centrum voor de Kunsten.
Het festival is mogelijk door een financiële bijdrage van de gemeente Hoogeveen.