Hoogeveen is Regenbooggemeente.  Op 10 oktober terugspeeltheater met DUTSJ Queer playback theatre

DUTSJ Queer playback theatre speelt improvisatietheater voor de LGTBI community!

Het gezelschap bestaat uit acteurs, muzikanten en een conductor en ze brengen de verhalen uit het publiek tot leven!
Niets is voorgekookt! Ze spelen wat er speelt! Ze richten zich op de verhalen die leven in de LGBTcommunity.
En die is zeer divers, maar ze hebben ook te maken met universele thema’s.

Op 10 oktober tijdens de Regenboogweek zijn ze present in Hoogeveen en zullen ze  „roze verhalen” uit het publiek terugspelen.
www.dutsjtheatre.com

Gratis, reserveer wel een kaartje

De avond is gratis.
Reserveer wel een kaartje

Organisatie: Bibliotheek

De organisatie van de avond is in handen van de bibliotheek.
Wilt u meer informatie? Heeft u zelf een verhaal dat u die avond door de mensen van Dutsj wilt laten uitbeelden?
Mailt u dan naar secr@bibliotheekhoogeveen.nl, t.a.v. Petro van der Veen, en we nemen zo gauw mogelijk contact met u op

Locatie: De Tamboer

Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen

Wanneer?

Woensdagavond 10 oktober: 20.15 uur

Regenboogweek (6 t/m 13 oktober)

Hoogeveen is Regenbooggemeente.
In dat kader worden er in Hoogeveen weer tal van activiteiten georganiseerd.
Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf is hier nauw bij betrokken.
Net als vorig jaar staat er tijdens de Regenboogweek weer een bijzondere boekenkast in de bibliotheek.
Ook de avond met DUTSJ wordt georganiseerd door de Bibliotheek / Verhalenwerf

dutsj03mi

Volledige agenda Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf

De agenda wordt regelmatig bijgewerkt