Start van het nieuwe culturele seizoen

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september in en rond De Tamboer

Opening culturele seizoen

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 viert Hoogeveen de start van het nieuwe culturele seizoen. In en om De Tamboer kan jong en oud weer genieten van tal van kunstenmakers en muzikanten op verschillende podia en op straat. Welkom, welkom!

Op zaterdag zijn alle activiteiten gratis toegankelijk. Voor vrijdag geldt een entree van € 3,50 voor koffie en thee bij binnenkomst en een drankje na afloop in de foyer. Kaartjes zijn te koop via Theater De Tamboer.

Openingsshow met Jeangu Macrooy, Jim de Groot e.a.

Op vrijdagavond om 20.00 uur is er een showavond in Theater De Tamboer. Wie plaatsneemt in het pluche, wacht een show vol ‘mystery guests’ met korte previews van voorstellingen en muzikale acts door professionals en amateurs in de podiumkunsten, maar ook interviews, trailers en andere verrassingen.

Jeangu Macrooy

Het programma

Uitgebreide informatie over het programma vind je op de website van Uitdagend Hoogeveen