Creatieve doe-markt

Ga lekker creatief aan de slag!

Kijken! Kopen! Doen!

Lekker een dagje met je handen bezig zijn? Creatieve inspiratie opdoen? Zaterdag 7 maart kun je in de bibliotheek meedoen aan creatieve workshops. Ook is er een markt om ideeën en inspiratie op te doen. Op deze markt zijn ook leuke spulletjes te koop! Je kunt gaan bloemschikken, een tas illustreren, creatief met papier en stempels aan de gang of iets maken van keramiek! De markt is gratis voor iedereen. Voor de workshop betaal je een vergoeding. Doe je mee met een workshop, dan ontvang je een gratis goodiebag!

10.00-15.30 uur: lekker dwalen over de inspiratiemarkt

11.00 uur: 1e workshopronde

13.30 uur: 2e workshopronde

Meedoen?

Kosten: € 12,50. Bibliotheekleden: € 10,-

Ben je lid van de bibliotheek, gebruik dan de promocode: BIEB bij het bestellen van een kaartje. Vergeet niet om je bibliotheekpas mee te nemen naar de workshop.

Workshops starttijd 11.00 uur:

Versier een linnen tas - Mirkaartjes

Versier een linnen tas met met handlettering en mooie illustraties. De tas is natuurlijk voor jou én je krijgt een envelopje vol liefde cadeau.

Miriam van Mirkaartjes heeft haar eigen webshop vol met handgemaakte kaartjes. Gemaakt met potlood, pen, papier en veel liefde. Anders dan anders en daardoor uniek.

Creatief met papier - Création unique

Tijdens de workshop ga je aan de slag met stempels, inkt, sjablonen en veel kleuren. Er is veel ruimte voor eigen ideeën. Geschikt voor alle leeftijden, voorkennis niet nodig! Ben je niet bang voor vieze vingers, hou je van gezelligheid en wil je iets verrassends ontdekken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Meer informatie!

Bloemstuk maken - Bloemschikstudiegroep Floridus

Maak een prachtig voorjaarsbloemstuk!

Keramiek - Desire Kollen

Maak een dier of een bloem van keramiek. Workshop voor alle leeftijden!

Ik meld me aan!

Workshops starttijd 13.30 uur:

Versier een linnen tas - Mirkaartjes

Versier een linnen tas met met handlettering en mooie illustraties. De tas is natuurlijk voor jou én je krijgt een envelopje vol liefde cadeau.

Creatief met papier - Création unique

Meer informatie!

Bloemstuk maken -  Bloemschikstudiegroep Floridus

Maak een prachtig voorjaarsbloemstuk!

Keramiek - Maak een dier of een bloem van keramiek - Desire Kollen

Workshop voor alle leeftijden!

Standhouders inspiratiemarkt:

Locatie: Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27