Voor iedereen die niet zelf naar de bibliotheek kan komen!

De bibliotheek is voor iedereen!

Maar niet iedereen is in staat om zelf naar de bibliotheek te komen. Gelukkig is er de service Bibliotheek aan Huis. De bibliotheek-aan-huis service is voor iedereen die graag leest en niet in staat (meer) is om zelf naar de bibliotheek toe te komen, of voor een langere tijd aan huis gebonden is.

Hoe werkt het?

Een vaste vrijwilliger komt één keer in de drie weken bij je thuis om de boeken die je graag leest bij je thuis te bezorgen en weer op te halen op tijden dat het je schikt.

Genoeg keuze

Alles wat er in de bibliotheek is, kun je lenen. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld streekromans, familieromans, detectives, boeken over hobby’s, natuur, kunst en nog veel meer. Naast boeken bezorgt de bibliotheek ook tijdschriften, muziek en films. Voor slechtziende lezers zijn er boeken in grote letterdruk. Ook heeft de bibliotheek een grote collectie luisterboeken en daisy-roms.

Je kunt je voorkeuren doorgeven aan de medewerkers van de Bibliotheek aan Huis. Zij zoeken dan de gewenste materialen bij elkaar of reserveren ze.

Wat kost het?

Voor de Bibliotheek aan Huis gelden de reguliere abonnementstarieven. Het thuisbezorgen van de boeken is helemaal gratis!

Abonnementen

Meer weten?

Wil je meer informatie? Bel dan met tel.0528-268131 of mail met: bah@bibliotheekhoogeveen.nl

bieb aan huis