Gratis voor leden en niet-leden

Ga op leesavontuur

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kun je deze zomer behalve van e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, lid of geen lid van de Bibliotheek.

E-books en luisterboeken

Veel Nederlanders weten nog niet waar ze deze zomervakantie doorbrengen. Maar waar je je ook bevindt: met de VakantieBieb kun je heerlijk op leesavontuur. Er zijn tientallen e-books en luisterboeken te vinden, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

Voor de jongste lezers is er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en zijn er verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries.

En voor volwassenen is er ook veel moois: denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan. Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kan men kiezen voor lezen of luisteren – net wat op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugdige lezers

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Je maakt kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen we je om door te geven wat je favoriete boek in de VakantieBieb is.

Meer informatie

De VakantieBieb-app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn voor iedereen te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek en wordt door de KB aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland.

Meer informatie op www.vakantiebieb.nl

Vakantiebieb 2020