Download de app

Een nieuwe app met extra mogelijkheden

Op 8 september is de nieuwe online Bibliotheek-app gelanceerd. Vanaf nu leen je luisterboeken én e-books in de nieuwe  app. Je kunt geen boeken meer lenen via de oude e-booksapp en LuisterBieb-app.

Hoe werkt de nieuwe app?

Download de online Bibliotheek-app in de App Store of Google Play

Log in met je e-mailadres en wachtwoord van de online Bibliotheek

Je kunt nu boeken luisteren en e-books lezen

Wat is nieuw?

• In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken.
  • In de app kun je e-books en luisterboeken zoeken, gelijk downloaden, lezen en luisteren. Je hoeft dus hiervoor niet meer naar de website te gaan van de online bibliotheek. Let op: voor het lezen op de e-reader en computer verandert er niets.
  • Geleende boeken kun je niet inleveren. Wel kun je gedownloade boeken van je apparaat verwijderen om schijfruimte vrij te maken.
  • Je kunt previews van boeken bekijken en beluisteren.
  • Je boeken kunnen heel eenvoudig worden verlengd als de uitleentermijn bijna afloopt.

Meer weten?

nieuwe app mi