Haal het boek op in de bibliotheek!

Haal het boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek

Kom naar Bibliotheek Hoogeveen tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar.

Nederland Leest is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.

nederland leest