Ben je tussen de 18 en 24 jaar oud? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken! 

De Bibliotheek wil graag in gesprek met jou!

Wij weten dat COVID-19 een grote impact heeft op de samenleving. Ineens ziet ons dagelijkse leven er heel anders uit. We gaan graag met je in gesprek over hoe de Bibliotheek er ook in deze tijd voor je kan zijn.  

Wij zijn momenteel bezig met het verder ontwikkelen van onze online dienstverlening, zodat we ook in vreemde tijden als deze een openbare ruimte kunnen zijn voor ontmoeting, verbinding, verhalen, leren en informatie. Wij willen dit echter samen met jou opzetten. Meld je nu aan om met ons hierover in gesprek te gaan, en om samen met ons pizza te eten! 

Interactieve bijeenkomst 

Graag nodigen we je uit voor een focusgroep – een interactieve bijeenkomst met ongeveer 10 deelnemers. De sessie duurt ongeveer 2 uur en zal online plaatsvinden. Je hoeft je hiervoor niet voor te bereiden.  Als bedankje zorgen wij voor de pizza! Je ontvangt hiervoor een bon, zodat je zelf thuis je pizza kan laten bezorgen voor tijdens het gesprek!  

Wanneer en waar? 

De bijeenkomst vindt online plaats via Microsoft Teams om 17.00 uur op donderdag 3 december. 

Meedoen?

Lijkt je het leuk om mee te doen? Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Arno Kroesen, a.kroesen@bibliotheekhoogeveen.nl

leerplatform