Bezorgservice

Gepubliceerd op: 11 februari 2021 09:33

Sommige mensen kunnen niet naar de bibliotheek komen, bijvoorbeeld omdat ze tot een risicogroep horen. Speciaal voor deze groep hebben wij een bezorgservice gestart.

Voor wie is de bezorgservice?

De service is alleen bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen. Heb je geen buren of familieleden die kunnen helpen? Dan brengen wij de boeken graag bij je thuis!

Wij bezorgen alleen overdag en in de gemeente Hoogeveen. Je kunt geen boeken bij de bezorger inleveren.

De service is alleen beschikbaar tijdens de lockdown.

Kun je wel naar de bibliotheek komen? Maak dan gebruik van onze afhaalservice.

Hoe werkt het?

Neem contact op met onze medewerkers via telefoonnummer 0528 268131 als je gebruik wilt maken van de bezorgservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Wij zorgen dat de gewenste materialen bij je thuisbezorgd worden.