Bibliotheek in juni tijdelijk dicht

Gepubliceerd op: 7 juni 2023 15:38

Van 5 t/m 25 juni wordt er in de Bibliotheek hard gewerkt aan een (gedeeltelijke) herinrichting. In deze periode is de Bibliotheek gesloten.

Reserveringen

Het is tijdens de sluiting wel mogelijk om reserveringen op te halen. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur.

De eigen collectie is helaas niet beschikbaar, het is alleen mogelijk om materialen uit de provincie te reserveren.

Dubbele uitleentermijn en meer materialen lenen

Je mag de geleende materialen een dubbele periode thuis houden. Neem dus lekker veel mee! Je kunt max. 30 materialen tegelijkertijd op je pas hebben staan.

Inleveren niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om materialen in te leveren.

Ophalen prints

Wil je iets printen maar heb je geen printer? Bij de Bibliotheek kun je je documenten vanaf huis door ons laten printen. Je kunt de prints ophalen op maandag t/m zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Kijk hier hoe het werkt.

Digitaal spreekuur en Klik & Tik bij Cultuurklik

Tijdens de sluiting kun je gewoon terecht bij het Digitaal spreekuur en het inloopspreekuur van Klik & Tik. De spreekuren worden gehouden in het pand van Cultuurklik (Scala) aan de Markt 5 in Hoogeveen.

Wanneer?

  • Maandag 5 juni, 13 - 15 uur
  • Maandag 12 juni, 13 - 15 uur
  • Maandag 19 juni, 13 - 15 uur

Juridisch Loket bij Cultuurklik

Loop binnen voor vrijblijvend juridisch advies tijdens het spreekuur in Hoogeveen. Elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. De spreekuren worden tijdens de sluiting gehouden in het pand van Cultuurklik (Scala) aan de Markt 5 in Hoogeveen.

Hoogeveners dachten mee

Inwoners van Hoogeveen konden meedenken over de herinrichting van de Bibliotheek. Er werd eind 2022 een enquĂȘte gehouden. Ook werden er een aantal meedenkbijeenkomsten georganiseerd.

Due to refurbishment the library is closed between the 5th of june until the 25th of june.