Ga met korting naar Hét Kinderpopconcert

Gepubliceerd op: 21 april 2022 12:07

Exclusief voor Bibliotheekleden!

Op vrijdag 27 mei organiseert theater De Tamboer Hét Kinderpopconcert 3+, een swingende middag met stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders, opa’s of oma’s en dansende kleuters.

Bibliotheekleden ontvangen een fikse korting op de entree. Je bestelt twee kaarten voor de prijs van 1!

Over het concert

Wel eens een peuter zien stagediven, wild zwaaiend met een fopspeen? Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Hier mag alles: meezingen, meedansen, mee zwaaien, of gewoon lekker luisteren: net als bij een écht popconcert.

Tijdens jouw allereerste popconcert hoor je de leukste en bekendste kinderliedjes als Hokie-Pokie en Tsjoe Tsjoe Wah in een stoer popjasje en je maakt kennis met leuke nieuwe liedjes die je binnen no-time kunt meezingen.

Kaarten bestellen met korting

Gebruik bij het bestellen de volgende code: kinderpop