Expositie 'Aardenburg! Van Kennemer tot Iglo'

Gepubliceerd op: 23 maart 2021 15:32

De expositie 'Aardenburg! Van Kennemer tot Iglo' zou eigenlijk in november 2019 geopend worden. Dit hebben we helaas moeten uitstellen door alle beperkingen rondom het Covid-19 virus.

Inmiddels pakken we de planning weer zo goed mogelijk op zodat iedereen straks uitgebreid kan genieten van deze bijzondere expositie. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 6 november, tijdens de Open Bedrijvendag. Ook organiseren we deze dag een Verhalentafel waarbij meerdere mensen hun ervaringen met Aardenburg en met het sociale leven er omheen komen delen. Noteer deze datum dus alvast!

Lijkt het je ook leuk om je herinneringen rond Aardenburg te delen? Neem dan contact met ons op via verhalenwerf@bibliotheekhoogeveen.nl en lees op de website van de Verhalenwerf
het actuele nieuws over de exposities. Je kunt per thema bekijken welke verhalen er over Hoogeveen verzameld zijn.