Jongerenactiviteiten op 28 mei!

Gepubliceerd op: 12 mei 2022 11:55

Op zaterdag 28 mei organiseert het jongerenpanel van de Bibliotheek drie leuke activiteiten. Je kunt hier gratis aan meedoen als je tussen de 12 en 25 jaar bent. Meld je wel van tevoren aan!

Boeken(ruil)markt

Tijd om je boekenkast op te schonen en nieuwe boeken te scoren?! Kom dan naar onze boekenruilmarkt. Je kunt bij ons een tafel reserveren waarop je de boeken die je wilt verkopen of ruilen kunt neerleggen. Wanneer je boeken komt kopen denk er dan aan dat je contant geld meeneemt. Pinnen is op de boekenmarkt niet mogelijk. De boeken(ruil)markt is van 13.00 tot 16.30 uur.

Schrijfworkshop

Hou je van het schrijven van verhalen of wil je dit juist leren, kom dan naar onze schrijfworkshop. Deze wordt gegeven door schrijfster Miriam Bruijstens. Van haar krijg je tips, trucs en advies. Miriam geeft twee keer een workshop: van 13.30 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.00 uur. Op welke tijd kom jij?

Storywriting

Hou jij van verhalen schrijven over je favoriete fandom? Kom dan jouw creativiteit delen. We maken op de avond zelf de twee fandoms bekend waarover jullie gaan schrijven. Jullie gaan schrijven aan een kettingverhaal of een teamverhaal. Deze activiteit is van 19.00 tot 21.30 uur.

De illustratie is gemaakt door Savio Karomi.