Vacature Directeur-Bestuurder

Gepubliceerd op: 5 juni 2023 14:22

In verband met het vertrek van de huidige Directeur-Bestuurder zoekt Bibliotheek Hoogeveen uiterlijk per 1 november 2023 een Directeur-Bestuurder.

Maak jij je sterk voor de ontwikkeling van iedere inwoner van Hoogeveen?

Wie is er niet eens in de bibliotheek geweest? Aan de hand van je ouders om je eerste boek te lenen, als tiener om rustig te studeren, stiekem af te spreken met je vriendje, of als volwassene om informatie te zoeken. De bibliotheek is er voor iedereen. In een tijd van grote verschillen in maatschappelijke kansen
is het een laagdrempelige plek waar ieder de broodnodige kennis, cultuur, informatie en ontspanning kan vinden. Bibliotheek Hoogeveen helpt de inwoners van de gemeente Hoogeveen om bewust, kritisch en actief mee te doen in onze informatiemaatschappij.

Bibliotheek Hoogeveen is met meer dan 100.000 jaarlijkse bezoekers de best bezochte culturele instelling van Hoogeveen. We zijn een open organisatie die midden in de samenleving staat en die in allerlei vormen bijdraagt aan de ontwikkeling van onze inwoners.

We zijn op zoek naar een Directeur-Bestuurder die door wil bouwen. Iets voor jou? Bekijk hieronder de volledige vacature!

Naar de vacature