Bibliotheek Emmen heeft vanaf september 2020 weer plek voor een:

stagiair(e) marketing & communicatie

Kom bij de Bibliotheek Emmen stage lopen op de marketing & communicatieafdeling! Ervaar wat er achter de schermen gebeurt bij de bibliotheek en doe ervaring op bij een organisatie gericht op jong en oud. Als stagiaire bij de Bibliotheek Emmen werk je mee in een enthousiast en gedreven team en krijg je ruimte om invulling te geven aan je eigen werkzaamheden, zodat je jezelf kan ontwikkelen in de gebieden die voor jou interessant zijn!

Jongerencommunicatie

We zoeken op dit moment iemand die de uitdaging aan wil gaan om de Bibliotheek van nu bekender te maken onder jongeren in de gemeente Emmen. Je maakt kennis met het promoten van producten en activiteiten voor jongeren en het bereiken van deze doelgroep op een pakkende en originele manier. Je wekelijkse werkzaamheden kunnen bestaan uit:

• Communicatie met de doelgroep
  • Social media
  • Beeldmateriaal maken
  • Evenementen & activiteiten
  • Promotie
  • Creatief meedenken
  • Je verdiepen in de doelgroep

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een hbo-student met een relevante opleiding op het gebied van Communicatie, CE, Media of Event-management. Een enthousiaste student die affiniteit heeft met de doelgroep jongeren. Verder zijn we op zoek naar een student die:

• zijn/haar idee├źn durft te delen
  • proactief is
  • gemotiveerd is
  • houdt van een uitdaging
  • out of the box kan denken
  • een periode van 4-6 maanden fulltime kan stage lopen

Wat wij bieden?

Wij zorgen ervoor dat jij een leerzame stageperiode hebt met een gezellige werksfeer! We laten je kennis maken met veel uiteenlopende aspecten van de Bibliotheek en van marketingcommunicatie. Een mooie kans om ervaring op te doen bij een maatschappelijke organisatie gericht op jong en oud. Je krijgt een stagecontract voor de duur van de opdracht en stagevergoeding.

Interesse?

Mail je motivatie met CV naar Nicole Stiekema, beleidsadviseur marketing & innovatie, n.stiekema@bibliotheekemmen.nl