Bibliotheek helpt bij aanvragen subsidie isolatie

Gepubliceerd op: 3 oktober 2022 12:10

Heb je een koophuis en ligt je inkomen rond het sociaal minimum? Dan kun je subsidie voor isolatie krijgen. Op de website van Gewoonzo Drenthe zie je of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Wij helpen je!

Misschien vind je het lastig om de vragenlijst op deze site te in te vullen. Je bent dan van harte welkom op ons digitale spreekuur. We helpen je graag bij het beantwoorden van de vragen en het vinden van de juiste informatie om de aanvraag voor de subsidie te kunnen doen.

Het spreekuur in de Bibliotheek is elke maandagmiddag en om de week op dinsdagavond geopend. Je kunt ook terecht bij onze spreekuren in ’t Anker en De Magneet.

Wil je gebruik maken van de ondersteuning in de Bibliotheek, neem dan het wachtwoord van je e-mail en de inloggegevens van je DigiD mee.

Iedereen kan meedoen

De Bibliotheek vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de digitale samenleving. Ook de mensen die extra hulp nodig hebben. Via het digitale spreekuur bieden we daarom mensen praktische hulp bij digitaal contact met de overheid. Bijvoorbeeld door informatie te geven waarmee je verder kunt. Of je door te verwijzen naar de juiste organisatie. Ook geeft de Bibliotheek cursussen en workshops voor het aanleren van digitale vaardigheden.

Openingstijden spreekuur

Kijk of je in aanmerking komt voor subsidie