Spreekuren in De Magneet, De Weideblik en ‘t Anker

Gepubliceerd op: 13 april 2022 12:10

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een tablet, smartphone en/of e-reader. Het gebruik hiervan roept nog heel wat vragen op. Speciaal voor die mensen organiseert Bibliotheek Hoogeveen het Digitaal Spreekuur. Bij het Digitaal spreekuur kan iedereen zonder afspraak naar binnen lopen.

Voor iedereen die niet zo makkelijk naar de Bibliotheek kan komen starten we vanaf nu ook een spreekuur in MFC De Magneet (iedere eerste donderdag van de maand), De Weideblik (iedere tweede donderdag van de maand) en in ’t Anker (iedere derde donderdag van de maand). De spreekuren in 't Anker en de De Magneet zijn van 10 tot 11 uur. Het spreekuur in de Weideblik is van 14 tot 15 uur.

Er wordt hulp geboden met onder andere:

• de Digitale overheid
  • Thuiskompas
  • Donorregistratie
  • de CoronaCheck-app
  • het aanmelden voor online cursussen
  • omgaan met de ov-chipkaart
  • het binnenhalen en lezen van e-books/luisterboeken op een tablet, telefoon of e-reader
  • veilig het web op