Vestigingen en openingstijden

• Bibliotheek Hoogeveen Bekijk details

Bibliotheek Hoogeveen is een moderne bibliotheek met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. De bibliotheek organiseert informatieve bijeenkomsten als lezingen, workshops, culturele activiteiten en cursussen. Wil je hulp op het gebied van computer, internet of je DigiD? Of wil je mensen leren kennen die ook op zoek zijn naar ander werk, of bijvoorbeeld moeite hebben met taal? Bibliotheek Hoogeveen biedt hulp door middel van workshops en bijvoorbeeld cursussen. Wat biedt Bibliotheek Hoogeveen aan?...

Bekijk details van Bibliotheek Hoogeveen

• Ontdekhoek Hoogeveen Bekijk details

In de Bibliotheek Hoogeveen vind je een grote werkplaats: de Ontdekhoek! Hier ga je zelf aan de slag met meer dan 30 proefjes en maak je op een leuke en leerzame manier kennis met techniek. De Ontdekhoek is er voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar.

Bekijk details van Ontdekhoek Hoogeveen