De Magische Media Show

Vrijdag 31 mei 2024, van 16:00 tot 16:45

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met Meester-goochelaar Lars van Tuijl.

De Magische Media Show! Een voorstelling met bizarre breinbrekers over jouw digitale leven online en de functionaliteit en gevaren van je smartphone. Een voorstelling om kinderen te triggeren, te verbazen en iets te leren over digitale media en smartphonegebruik. Wat is echt en wat is nep? Hoeveel weet internet eigenlijk van mij? Hoe kan ik mezelf tegen online gevaren beschermen?

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!

De voorstelling is voornamelijk geschikt voor kinderen van groep 6 t/m 8.

Meer over Lars van Tuijl

Meester-goochelaar Lars van Tuijl was de laatste jaren regelmatig te gast in het museum Beeld & Geluid op het mediapark en tevens te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Een cadeautje van de bieb!

Omdat we een jubileum hebben te vieren (we zitten 15 jaar in ons gebouw aan de Willemskade) mogen kinderen gratis naar deze voorstelling! 

Reserveer wel vooraf een gratis kaartje!

Let op: er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor de show van 16.00 uur!

Kaarten reserveren voor de show van 16.00 uur

Alvast een voorproefje!

Ontdekhoek gratis te bezoeken

Extra leuk: 𝗗𝗲 𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸𝗵𝗼𝗲𝗸 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗮𝗳𝗴𝗮𝗮𝗻𝗱 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝗵𝗼𝘄 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻!