Internetworkshop Mappenstructuur

22 september 2022, van 10:15 tot 11:45

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder.

Na een aantal geslaagde cursussen over een mappenstructuur, bieden wij deze workshop ook nu weer aan. Heb jij ook honderden foto's, bestanden of filmpjes op je computer of laptop staan? Weet je dat je ze heel makkelijk kunt sorteren? Namelijk via een zogenaamde ‘mappenstructuur’.

We gaan in deze workshop bezig met het aanmaken van verschillende mappen. Je leert hoe je documenten kunt verplaatsen, verdubbelen, een naam kan wijzigen of hoe je ze kunt verwijderen. Je gaat naar huis met een mooi opzetje en met tips om thuis verder aan de slag te gaan. Vorig jaar kwam dit onderwerp ook al aan bod. Dus wil je een opfrisbeurt of heb je nieuwe vragen? Kom zeker langs, we proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Wat leer je iedere maand bij de internetworkshops?

In de maandelijkse internetworkshops behandelen wij specifieke onderwerpen, zoals een mappenstructuur, online internetbankieren of bijvoorbeeld veiligheid op internet.

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Kijk eens bij Klik & Tik, de gratis computercursus voor beginners. 

Wil je je aanmelden? Bel dan met tel. 0528-268131, stuur een mail naar basisvaardigheden@bibliotheekhoogeveen.nl of meld je aan met onderstaande button.

Ik meld me aan