Landelijk webinar ‘Kom in beweging met media’ (Media Ukkie Dagen)

28 maart 2023, van 20:00 tot 21:00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Denise Bontje van Mediasmarties laat je in dit webinar nadenken over de plek die media hebben in het leven van je (klein-)kind en je eigen leven.

Is er sprake van balans, wat zou ideaal zijn en welk voorbeeld geef je als (groot)ouder? Daarnaast is er aandacht voor de media die kinderen juist in beweging kunnen zetten.

Over Denise Bontje

Denise Bontje is opgeleid tot taalkundige en theatermaker en heeft een jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van mediaopvoeding en het (jonge) kind. Als trainer en adviseur was zij betrokken bij het ontwikkelen van de training Digidreumes (behorend bij de gelijknamige website opgezet door het Kinderopvangfonds). In 2017 is Digidreumes overgenomen door Sardes en was Denise als coördinator verantwoordelijk voor de opbouw van Kind & Media met bijbehorende geactualiseerde) trainingen en workshops. Sinds 1 september 2018 is Denise als zelfstandige aan de slag en heeft zij zich gespecialiseerd in de combinatie taalmedia(opvoeding)- en spel. Kortom, mediaopvoeding in brede zin.

Bekijk hier alvast een preview

Aanmelden