Workshop internet: Mappenstructuur op de computer

8 maart 2022, van 10:00 tot 11:30

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder.

Wat leer je?

Heb jij ook honderden foto's, bestanden of filmpjes op je computer of laptop staan? Weet dan dat je ze heel makkelijk kan sorteren. Via een zogenaamde mappenstructuur. We gaan in deze workshop bezig met het aanmaken van verschillende mappen. Je leert hoe je documenten kunt verplaatsen, verdubbelen, een naam kan wijzigen of hoe je ze kunt verwijderen. Je gaat naar huis met een mooi opzetje en met tips om thuis verder aan de slag te gaan.   
 
Vorig jaar hebben we dit onderwerp ook gehad. Dus wil je een opfrisbeurt of heb je nieuwe vragen? Kom zeker langs, we proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Internet workshops

In deze workshops behandelen wij specifieke onderwerpen, zoals een route plannen in Google Maps, werken in Word of andere officeprogramma's, het aanmaken of ordenen van documenten en foto's, of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. Zodra het thema bekend is, lees je dat op de website.

Aanmelden

Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131 of via onderstaande button.