Wil je alleen onze berichten bekijken van het Biebjournaal?

Bekijk hier ons nieuwsarchief

Resultaat 31 - 40 (van 59)

• Cheque van € 2000,- voor de Ontdekhoek Bekijk details

25 oktober 2021

Trivium Packaging Hoogeveen heeft samen met de “duurzaamheids” afdeling van Trivium een cheque ter waarde van € 2000,- overhandigd aan de Ontdekhoek.

Bekijk details van Cheque van € 2000,- voor de Ontdekhoek

• Bibliotheken zetten in op Drents Leesoffensief Bekijk details

11 oktober 2021

De Drentse bibliotheken maken zich zorgen over de taalachterstand en het gebrek aan leesvaardigheid bij veel jongeren. Met het Drents Leesoffensief willen we bereiken dat alle Drentse jongeren geletterd het middelbaar onderwijs verlaten. We werken hierbij samen met provincie, gemeentes, kinderopvang en onderwijs.

Bekijk details van Bibliotheken zetten in op Drents Leesoffensief

• Bibliotheek open op zondagmiddag Bekijk details

28 september 2021

Van oktober t/m maart is de Bibliotheek weer geopend op zondagmiddag. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom.

Bekijk details van Bibliotheek open op zondagmiddag

• Hulp bij de CoronaCheckapp Bekijk details

27 september 2021

SeniorWeb en Bibliotheek bieden samen hulp!

Bekijk details van Hulp bij de CoronaCheckapp

• Ken jij de TijdschriftenBieb al? Bekijk details

23 september 2021

Voor iedereen die lid is van de Bibliotheek!

Bekijk details van Ken jij de TijdschriftenBieb al?

• Nieuw! Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

23 september 2021

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

Bekijk details van Nieuw! Informatiepunt Digitale Overheid

• Boekenpodcasts Bekijk details

15 september 2021

Koptelefoon in de aanslag? Want behalve een luisterboek gaat er natuurlijk niets boven een boekenpodcast. We zetten wat interessante podcasts voor je op een rij. Over lezen, luisteren, boeken en bibliotheken.

Bekijk details van Boekenpodcasts

• Geen printer? Wij helpen je! Bekijk details

6 september 2021

Wil je iets printen maar heb je geen printer? Bij de Bibliotheek kun je je documenten vanaf huis door ons laten printen.

Bekijk details van Geen printer? Wij helpen je!

• Studio U!TdagenD gemist? Bekijk details

31 augustus 2021

In studio U!TdagenD ontving Serge Vinkenvleugel op zaterdag 28 augustus een aantal gasten aan de Verhalentafel die vertelden over de bijzondere blikfabriek. Ook werden verschillende bibliotheekmedewerkers geïnterviewd over het aanbod van de Bibliotheek, het Taalhuis en de Verhalenwerf.

Bekijk details van Studio U!TdagenD gemist?

• Opening expositie Blik! Bekijk de film Bekijk details

17 juni 2021

Op 7 juni j.l. werd de expositie 'Blik! op een kleine honderd jaar Blikfabriek Hoogeveen' officieel geopend. Serge Vinkenvleugel trapte de tentoonstelling af met een bijzondere Verhalentafel.

Bekijk details van Opening expositie Blik! Bekijk de film

Paginanavigatie