Nieuws

Wil je alleen onze berichten bekijken van het Biebjournaal? 

Alle nieuwsberichten van Biebjournaal


Bekijk hier ons nieuwsarchief

Resultaat 41 - 50 (van 76)

 • Wie vond de liefde op de Jennechiesmarkt? Bekijk details

  12 april 2022

  De Verhalenwerf zoekt voortdurend naar verhalen. We zijn dit keer heel specifiek op zoek naar verhalen over de OMA-feestweken die onder andere in de vijftiger jaren plaatsvonden.

 • Voorleeswedstrijd: En de winnaar is Pure Walthuis Bekijk details

  14 maart 2022

  Pure Walthuis van basisschool OBS het Hoeltien Hollandscheveld is de winnaar van de voorleeswedstrijd in Hoogeveen.

 • Zaalverhuur in de Bibliotheek Bekijk details

  22 februari 2022

  Zoek je een ruimte voor een vergadering, workshop, cursus of een andere bijeenkomst? Bij de Bibliotheek zijn er verschillende ruimtes te huur. Nieuw zijn onze Greenscreen-studio en Labruimte.

 • Online cursussen SeniorWeb Bekijk details

  8 februari 2022

  SeniorWeb houdt elke eerste donderdag van de maand een spreekuur in de Bibliotheek. Je kunt hier terecht voor al je vragen over je tablet, computer of laptop. Sinds kort biedt SeniorWeb ook online cursussen aan.

 • Nieuwe podcastserie Media Ouders Bekijk details

  30 januari 2022

  Schermen en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en kinderen komen er van jongs af aan mee in aanraking. Als ouder is het soms lastig om een goede balans te vinden. Ook in gezinnen van bekende Nederlanders vinden we die uitdaging.

 • Zelf je gezondheidszaken regelen via internet Bekijk details

  27 januari 2022

  Wil je zelf je gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de Bibliotheek. Iedere maand geven wij een workshop over digitale zorg!

 • Hulp bij afspraak boosterprik Bekijk details

  11 januari 2022

  Momenteel krijgen miljoenen Nederlanders een uitnodiging om online een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Weet je niet precies hoe dit werkt? In de Bibliotheek helpen we je.

 • Handige Corona-apps en websites Bekijk details

  6 januari 2022

  Wil je een corona-bewijs voor toegang tot bijvoorbeeld een festival of voor een buitenlandse reis? Moet je een afspraak maken voor een corona-prik of corona-test? Gebruik de hulp op onze website. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Kom langs in de Bibliotheek: wij helpen je verder. Het is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

 • Schrijfactie Amnesty Hoogeveen groot succes Bekijk details

  3 januari 2022

  Hoewel het geplande schrijfevenement Write for Rights in de Bibliotheek van Hoogeveen vanwege de coronamaatregelen werd afgelast, werd in Hoogeveen toch een flink aantal brieven en kaarten geschreven.

 • Bibliotheek blijft open Bekijk details

  18 december 2021

  De overheid heeft besloten dat er voor Bibliotheken géén beperking van de openingstijden geldt omdat zij zijn aangemerkt als essentiële dienstverlener. Ondanks de lockdown mogen we dus open blijven! Je bent welkom op de reguliere openingstijden.

Paginanavigatie