Wil je alleen onze berichten bekijken van het Biebjournaal?

Bekijk hier ons nieuwsarchief

Resultaat 1 - 10 (van 44)

• Ontdekhoek open in de zomervakantie! Bekijk details

26 juli 2021

Goed nieuws! De Ontdekhoek is open in de zomervakantie! Kinderen kunnen weer op ontdekkingstocht gaan met de leuke en leerzame proefjes en zo op een speelse manier kennis maken met techniek.

Bekijk details van Ontdekhoek open in de zomervakantie!

• Kom in de tent en beleef een voorleesfeestje Bekijk details

22 juli 2021

Deze zomer kun je de mooiste, wildste, spannendste of liefste verhalen beleven bij jou in de buurt. Ben je tussen de 2 en 6 jaar? Kom dan naar de tent wanneer hij bij jou in de buurt staat. Er worden allerlei verhalen voorgelezen en de toegang is gratis.

Bekijk details van Kom in de tent en beleef een voorleesfeestje

• Programma UITdagenD op 28 augustus Bekijk details

15 juli 2021

De culturele instellingen hebben weer een bewogen jaar achter de rug en staan te popelen om de aftrap van het culturele seizoen feestelijk te vieren met een nieuwe editie van U!TdagenD. Het belooft weer een spetterend programma, dat plaatsvindt op vier locaties: in De Tamboer, in de Beeldentuin achter De Tamboer, in en om Scala en in de Bibliotheek/Verhalenwerf. Pretzoekers en cultuursnuivers zullen smullen van verrassende straattheater-acts: Last Minute van Tukkers Connexion, Uili Bispo's virtuoze...

Bekijk details van Programma UITdagenD op 28 augustus

• Beleef de mooiste verhalen met Boek ’n Trip Bekijk details

29 juni 2021

Met deze nieuwe app leen je de leukste e-books en luisterboeken. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Dan mag je in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen. De zomeractie is voor iedereen van 0 tot 18 jaar en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus.

Bekijk details van Beleef de mooiste verhalen met Boek ’n Trip

• Aangepaste openingstijden zomervakantie Bekijk details

29 juni 2021

Bibliotheek Hoogeveen is de hele zomer geopend, behalve op de volgende maandagen:

Bekijk details van Aangepaste openingstijden zomervakantie

• Meld je aan voor onze nieuwsbrief Bekijk details

24 juni 2021

Met een gratis abonnement op de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek blijf je op de hoogte van het nieuws en de activiteiten in je bibliotheek. Ook ontvang je regelmatig leuke aanbiedingen exclusief voor bibliotheekleden.

Bekijk details van Meld je aan voor onze nieuwsbrief

• Leen een zomertas! Bekijk details

17 juni 2021

Speciaal voor de zomer hebben wij weer leuke leestassen samengesteld. Kies een onderwerp dat jou aanspreekt en geniet van een tas vol mooie verhalen.

Bekijk details van Leen een zomertas!

• Opening expositie Blik! Bekijk de film Bekijk details

17 juni 2021

Op 7 juni j.l. werd de expositie 'Blik! op een kleine honderd jaar Blikfabriek Hoogeveen' officieel geopend. Serge Vinkenvleugel trapte de tentoonstelling af met een bijzondere Verhalentafel.

Bekijk details van Opening expositie Blik! Bekijk de film

• Bibliotheek ontvangt kwaliteitscertificaat Bekijk details

15 juni 2021

De Bibliotheek Hoogeveen heeft op 15 juni opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Bekijk details van Bibliotheek ontvangt kwaliteitscertificaat

• Gratis e-learning over taalstimulering Bekijk details

14 juni 2021

Speciaal voor kraamverzorgenden heeft Stichting Lezen in het kader van het programma BoekStart een gratis e-learning ‘Taalstimulering door voorlezen ‘ontwikkeld.

Bekijk details van Gratis e-learning over taalstimulering