Wil je alleen onze berichten bekijken van het Biebjournaal?

Bekijk hier ons nieuwsarchief

Resultaat 1 - 10 (van 43)

• Ken jij de TijdschriftenBieb al? Bekijk details

23 september 2021

Voor iedereen die lid is van de Bibliotheek!

Bekijk details van Ken jij de TijdschriftenBieb al?

• Nieuw! Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

23 september 2021

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

Bekijk details van Nieuw! Informatiepunt Digitale Overheid

• Feestelijke opening Kinderboekenweek Bekijk details

20 september 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt.

Bekijk details van Feestelijke opening Kinderboekenweek

• Boekenpodcasts Bekijk details

15 september 2021

Koptelefoon in de aanslag? Want behalve een luisterboek gaat er natuurlijk niets boven een boekenpodcast. We zetten wat interessante podcasts voor je op een rij. Over lezen, luisteren, boeken en bibliotheken.

Bekijk details van Boekenpodcasts

• Vacature junior projectleider communicatie Bekijk details

13 september 2021

Wil jij samen met ons werken aan de toekomst van digitale techniek in Drenthe? Heb jij oog voor communicatie richting jongeren én vanuit jongeren? Deel jij graag je vakkennis en je enthousiasme? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk details van Vacature junior projectleider communicatie

• Foto's workshop Green screen Bekijk details

7 september 2021

Tijdens U!ITdagenD op 28 augustus zijn er prachtige kunstwerken gemaakt met de Green screen. Hier zie je de resultaten!

Bekijk details van Foto's workshop Green screen

• Geen printer? Wij helpen je! Bekijk details

6 september 2021

Wil je iets printen maar heb je geen printer? Bij de Bibliotheek kun je je documenten vanaf huis door ons laten printen.

Bekijk details van Geen printer? Wij helpen je!

• Studio U!TdagenD gemist? Bekijk details

31 augustus 2021

In studio U!TdagenD ontving Serge Vinkenvleugel op zaterdag 28 augustus een aantal gasten aan de Verhalentafel die vertelden over de bijzondere blikfabriek. Ook werden verschillende bibliotheekmedewerkers geïnterviewd over het aanbod van de Bibliotheek, het Taalhuis en de Verhalenwerf.

Bekijk details van Studio U!TdagenD gemist?

• Meld je aan voor onze nieuwsbrief Bekijk details

24 juni 2021

Met een gratis abonnement op de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek blijf je op de hoogte van het nieuws en de activiteiten in je bibliotheek. Ook ontvang je regelmatig leuke aanbiedingen exclusief voor bibliotheekleden.

Bekijk details van Meld je aan voor onze nieuwsbrief

• Opening expositie Blik! Bekijk de film Bekijk details

17 juni 2021

Op 7 juni j.l. werd de expositie 'Blik! op een kleine honderd jaar Blikfabriek Hoogeveen' officieel geopend. Serge Vinkenvleugel trapte de tentoonstelling af met een bijzondere Verhalentafel.

Bekijk details van Opening expositie Blik! Bekijk de film